Publicat de: cv04aei | martie 14, 2008

scarpinarea pasionala in cur

gaoz in flacari

Ce sa zic,,,titlu’ ma duce cu gandu’ la o activitate pe care fiecare dintre noi a facut’o cel putin odata (in public) si de foarte multe ori (in intimitate). Este vorba de acea actiune prin care simti ca iti dai duhu’ intovarasita cu  interjectii de gen (aaaaaaaaaaaaaaaahhhh…ahhhhhhh….oh etc,,) si cu expresii pe masura spiritualitatii acesteia (vaaaaaaaaaaai de  curu’ meu…vaaaai de plm, Tulaaai Doamnyyie,,,,,pfooooaaaa, etc). Nimic interesant (si chiar scarbos si lipsit de sens)….pana acum!

Totul este foarte amuzant pana in clipa in care iti dai seama ca satisfacerea acestei nevoi nu este posibila. Te gandesti acum „cum dracu’ sa nu fie posibila.scurt: daca ma mananca ma scarpin si gata”, dar la o vedere mai atenta asupra problemei iti dai seama ca primul rationament a fost gresit! Si automat iti vin in minte odata cu frica intrebari de genu’: „Doamnee,,,daca ma prinde mostrul pe strada?”, „Aoooleeoo, azi ma intalnesc cu Marcela, daca m’or apuca viermii exact atunci??”, „Sau cum dracu’ ma pitesc dupa vreun tufis daca’s in statia r.a.t.b.?”, si exemplele pot continua la nesfarsit….

Odata cu toate aceste sentimente de nesiguranta si rugamintile fierbinti catre nivelurile superioare ca nu cumva sa ti se intample asa ceva, iti dai seama de gravitatea problemei si de faptu’ ca te identifici in acest post! Si ce e cel mai terifiant lucru ca niciodata sau de cele mai multe ori rugaciunile nu iti sunt ascultate si te vezi scarpinandu’te de mama focului in fata celorlalti.

De multe ori am observat oameni, mai mult sau mai putin lezati de „revolutia gaozara”. Si asta in cele mai neobisnuite situatii, cum ar fi: la tv, pe strada, in statia de autobuz, la metrou, (din p.d.v. al locatiei) si in mijlocu’ unei actiuni total nepotrivite: in timpul mesei, in timp ce ii spui „te iubesc” si inloc sa o/il atingi senzual-tu te freci isteric de canapea, cand vrei sa bati un cui, cand te strange cineva in brate, etc.

Bun! Acestea fiind citite vine si fireasca intrebare retorica: Ce pot sa fac sa nu ma apuce „chinurile” in asemenea circumstante?… Raspunsul poate suna in mai multe feluri: in cazul in care te mananca des=consulti medicul care iti va prescrie (gratuit sau nu-depinde de noroc) supozitoare sau pastile anti-viermi(oxiuri, tenii, si alti paraziti), in cazu’ in care ai senzatia ca te mananca foarte rar nu mai e de folos medicu’, trebuie sa iti dai seama singur meditand si cercetandu’te pe tine daca e doar senzatia sau chiar iti frige curu’. In cazu’ in care e doar senzatia inseamna ca se intampla de cele mai multe ori din cauza emotiilor, plictiselii(de aici si expresia „te scarpini in cur” in loc sa faci ceva) sau a unui tic nervos.

Evident nu trebuie sa fi de acord cu asta, dar sa stii ca SUTUL IN CUR le rezolva pe toate.


Răspunsuri

  1. da da… si daca te scarpini numai de placere sau ca mostenesti obiceiul? stii tu la cine ma refer :))

  2. Inseamna ca tu te plictisesti al naibii de mult….. si tare

  3. cum ti-am zis, mi-a placut subiectul abordat si abordarea subiectului:D:))!

  4. mai ales daca mananci condimentat…te scarpini de iti vine sa-ti rupi curul :)))))))))


Lasă un comentariu

Categorii