Publicat de: cv04aei | martie 28, 2008

sunt RROMan, fac unde ma scapa…

Aseara (joi 28 martie) am ajuns in bucuresti dupa un drum relativ relaxant in care m’am cultivat citind cateva capitole dintr’o carte si ascultand ceva muzica. Ajuns in Gara de Nord, cobor cu omniprezentu’ rucsac de 2432 kg (in jos evident), la metrou ca sa ma duc spre casa. Ma uit pe ceas, si cand vad ca metroul tocmai plecase, ma apuc sa’njur ca orice om care se respecta. Fiind trecut de 10 juma’ seara era o liniste porno in statie, chiar deranjanta.

 Dar aceasta liniste a fost tragic curmata de doamna angajata la metrorex care cu o voce iritanta a facut urmatoarea afirmatie:

   Domnu’ cu jacheta albastra, statia de metrou „Gara de Nord” nu e W.C.-u’ public!

Continui afirmatia in gand cu:”…incercati la Crangasi”. Nu am crezut pana acum ca este necesar sa ni se spuna care este scopu’ destinat statiei de metrou, dar ma intorc la ideea ca in fiecare zi invatam ceva nou. Dar in timp ce incercam sa ma abtin din ras, se mai aude inca odata glasu’ metrorexistei:

  Domnule, nu va auziti romaneste? Nu va e rusine, un pic asa?

Un pic sau mai multe picuri, poate omul cu nevoi magistrale o fi fost neamtz, sau si’o fi zis in sinea lui (roman fiind):

„Daca tot m’am apucat atunci macar sa termin”.

Concluzia: …


Răspunsuri

  1. hai ca asa sa te anunte in public ca nu e vb de o buda publica si sa te faci ca nu auzi e chiar vai de ingerul ingerului de treaba….

    si au am avut o problema cu faptul ca suntem romani http://ioneque.wordpress.com/2008/01/29/noi-suntem-romani-noi-suntem-aici-pe-veci-stapani-din-pacate/


Lasă un comentariu

Categorii